MALZEMELER:(2-3 kişilik)
*250-300 gr.taze fasülye
*2 adet yumurta
*1 adet kuru soğan
*2 diş sarımsak
*Çeyrek çay bardağı sıvıyağ
*1 tatlı kaşığı tuz
*Pul biber,karabiber
YAPILIŞI:
*Uçlarını temizleyip 2 veya 3'e kırdığınız fasulyeleri yıkayın.
*Üzerini 2 parmak kadar geçecek kadar su koyup 15 dakika haşlayın,süzgece alın.
*Tavaya sıvıyağ,sarımsak ve küp doğranmış soğanları koyup 3-4 dk.kavurun.
*Süzülen fasülyeleri de tencereye alıp kısık ateşte 10 dakika daha kavurun
*Yumuşayınca yumurtaları kırıp karıştırın.
*2-3 dakika pişirin.
*Tuzunu,baharatını ekleyip kapatın.
AFİYET OLSUN...
Facebook'ta Huzurlu Mutfak sayfamı takip etmek için burayı tıklayınız
Twitter'da Huzurlu Mutfak sayfamı takip etmek için burayı tıklayınız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder