Drop Down MenusCSS Drop Down Menu

YANARDAĞ PASTASI



It's a good day to make a volcano cake...
MALZEMELER 
*1 adet hazır pastaban
*1,5 paket pötübör bisküvi (bebe bisküvi de olur)
*1  poşet sade veya kakaolu krem şanti 
*1 su bardağı süt
*1 büyük muz
*Biraz ceviz
*Damla çikolata 
*KEKİ ıslatmak için 1 fincan süt
*Hazır çikolatalı sos
*2 yemek kaşığı nutella 
*Hindistan cevizi 






YAPILIŞI 
*Kekin alt tabanını sütle ıslatalım
*Krem şantiyi sütle çırpalım
*İçine bisküvileri kıralım karıştıralım
*Muzu dilimleyelim,ceviz ve damla çikolatayı ekleyelim,karıştıralım 
*Malzemeyi alt taban üzerine kubbe şeklinde düzenleyelim
*Kekin Üst katını 8 parçaya dilimleyerek krem şantili karışım üzerine yerleştirelim *Ben üçgen dilimlere bıçak yardımı ile çikolatalı sostan sürdüm ve üzerine Hindistan cevizi serptim
*En son çikolatalı sosu nutella ile karıştırarak  orta kısma dökelim
AFİYET ŞEKER OLSUN 

5 yorum:

  1. Tarifleriniz ve resimleriniz çok güzel bende kendi blogumda bir çekiliş düzenliyorum katılmak istersen beklerim.

    http://www.selmamutfakta.com/2016/02/bloggerlara-ozel-cekilis.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim, sevgilerle

      Sil
  2. Nefis olmuş nefis bayıldım .ok iştah kabartıcı elinize sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Beğenmenize çok sevindim, çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  4. Beğenmenize çok sevindim, çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil