Drop Down MenusCSS Drop Down Menu

BİSKÜVİLİ TART

Hamur yoğurmadan yapılan ,pratik bir tart..Hangi meyveyi isterseniz onu kullanın.Bende kayısılar vardı,onları değerlendirmek istedim.Küçük bir tart yaptım,farklı ve lezzetli oldu...

Beğeni,yorum ve paylaşımlarınızı beklerim...






MALZEMELER:
Tabanı için:
*1 paket pötibör bisküvi
*Yarım paket margarin
*3 kaşık süt

*Kreması için:
*1 kaşık un
*1 su bardağı süt
*1 yumurta
*3 kaşık şeker

*Kayısılı üst süsleme için:
*8-10 adet kayısı
*1  kaşık  nişasta
*3 kaşık  şeker

YAPILIŞI:
*Bisküviler rondodan geçirin
*Eritilen margarin ve sütle karıştırıp yumuşak bir bisküvi hamuruna benzer hale getirin
*Bunu tart kalıbı veya herhangi bir kalıba yayın ve yanlarını biraz yükseltin (20 cm çapında kalıp)
*Fırında 10 dakika pişirip alın
*Kreması için tüm malzemeyi karıştırarak pişirin, bisküvili karışımın üstüne yayın
*En üst için,kayısıları nişasta ve şekerle 10 dakika kadar pişirin ve yayın
*Buz dolabında soğutun ve dilimleyerek servis yapın
AFİYET OLSUN...


Facebook'ta Huzurlu Mutfak sayfamı takip etmek için tıklayın
Twitter'da Huzurlu Mutfak sayfamı takip etmek  için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder